Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med svært gode muligheter for både faglig og personlig utvikling. Vårt behov for arbeidskraft er ikke bare innen helsefag, vi har også behov for teknisk, økonomisk og administrativ kompetanse.
Mangfold
Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.

Hvordan er det å jobbe hos oss?
- Operasjonssykepleier: Aina
Som operasjonssykepleier har jeg en variert arbeidshverdag, hvor ingen dag er lik. Jeg står enten steril i operasjonsfeltet og assisterer kirurgene, eller koordinerer på operasjonsstua. Sistnevnte innebærer blant annet å ta ansvar for pasienten, supplere operasjonsteamet med utstyr og overvåke det sterile feltet.
- Bioingeniører ved OUS har mange muligheter
Øyvind Sebusæter, Pia Langseth, Hanne Kristiansen , Eirin Amundlien, Helene Solli og Åge Brustad er alle utdannet bioingeniører, men jobber ikke med det samme på OUS. Her kan du lese om arbeidet og motivasjonen til seks bioingeniører som jobber på Oslo universitetssykehus.
- Radiograf: Christopher og Ragnhild
Radiografene møter pasienter med alle slags problemstillinger. For at undersøkelsen skal bli så god som mulig må vi radiografer være kreative og fleksible i møte med alle pasientgrupper. Det kan være komplisert og utfordrende å stille riktig diagnose. Det er her radiografens rolle og arbeid kommer frem som et utrolig viktig verktøy i prosessen. Her får du hilse på to av våre Radiografer som forteller litt om yrket.
- Fysioterapeut: Amalie og Magnus
Fysioterapi kan være så mangt, spesielt i OUS hvor vi har mange ulike pasientgrupper med ulike behov og oppfølging. Vi er en stor gjeng med fysioterapeuter på OUS som dekker de ulike seksjonene, og vi har en aktiv rolle i pasientene sine forløp helt fra intensiv til utskrivelse. Her får du hilse på to av våre fysioterapeuter.
- Ortoptist: Yannick Junghans
Allerede som 2-åring begynte Yannick med briller,og fikk tett oppfølging gjennom hele barndommen. I dag, som nyutdannet ortoptist, er det han som hjelper andre barn og voksne med synsutfordringer.
- Nevrokirurg: Pål Rønning
Det jeg syns er mest spennende med nevrokirurgifaget, er den umiddelbare feedbacken, og at avstanden fra store misærer, til at ting går veldig bra, er så veldig liten.